Input your search keywords and press Enter.

Gostovanje kazališta Kerempuh

U produkciju Satiričkoga kazališta “Kerempuh” i Kazališne grupe Lectirum u Kazalištu Marina Držića dolazi nam predstava, komedija Fadila Hadžića “Ljubav na prvi pogled” u režiji Zorana Mužića.

Predstave će se održati 2 i 3 svibnja u 20 sati, glavne uloge će pripadaju Matiji Prskalo i Zijad Gračiću. Za sve ostale informacije i informacije možete se obratiti na telefon gradskog kazališta 321-088 ili preko e-mail adrese: blagajna@kazaliste-dubrovnik.hr

Žena čije lice karakterizira neka opuštenost osamljenice. Silno bi željela da u njezin život uđe osoba s kojom bi mogla podijeliti radost, intimu, romantične trenutke, a ne isključuje se ni zajednički život. Gospođa je udovica, pokopala je dva muža, a odluči novog muškarca potražiti preko oglasa. Na oglas se javi gospodin Kosta Bandula, višestrukog zanimanja, dotjeran, uvija se od finoće, iako, po svemu sudeći, to i nije njegova prava narav. U nizu komičnih situacija, obrata i sjajno nijansiranih karaktera, započinje radnja ove predstave kroz koju vas, od ekspozicije, zapleta, kulminacije, peripetije do samog raspleta vode sjajna glumačka imena.