Input your search keywords and press Enter.

Gospođa Jadranka Šimunović volonterka i humanitarka već 39 godina

Ovih dana naša voditeljica gosp Jadranka Šimunović obilježava 39 godina volontiranja u raznim udrugama. Volontirati je započela u Metkoviću kao mlada aktivistica Crvenog križa a onda dolaskom na studije u Dubrovnik volontira u Matici iseljenika Hrvatske – Dubrovnik i Dubu najstarijoj elološkoj udruzi u Dubrovniku. Utemeljila je tijekom ovih 39 godina nekoliko ekoloških udruga kako za odrasle tako za djecu; otvorila prvi Zeleni telefon Eko Fon; Eko park Omblu; Eko centar u Mokošici a uskoro će po njezinoj zamisli biti otvoren Mediteranski vrt za djecu i mlade u Mokošići.
Osim ekološkim radom gospođa Jadranka se bavi humanitarnim i dobrotvornim radom. 2014 je bila izabrana među prvim humanitarkama Dalmacije.
Gospođa Jadranka Šimunović je dobitnica brojnih nagrada i priznanja a najveća radost joj volonterski rad s djecom i mladima Mokošice okupljenih u udruzi Eko-Omblići.

Našoj voditeljici želimo još mnogo radosti i zadovoljstva u njezinom iskrenom volonterskom i humanitarnom radu posebno s nama djecom Eko-Omblićima

Ml.tajnik: David Cvjetanović Ml.tajnica: Ivana Bošnjak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)