Input your search keywords and press Enter.

Goran Hrnić otišao iz Gulliver travela

Goran Hrnić je 10. veljače 2020. godine otišao s funkcije predsjednika Uprave Gulliver travela, vodeće destinacijske menadžment kompanije u Hrvatskoj i regiji. 

Goran Hrnić je jedan od osnivača Gulliver travela i vodio ga je kroz 31 uspješnu godinu poslovanja na poziciji predsjednika Uprave. Njegova vizija, kreativnost, upornost i nesebičan trud su Gulliver travel doveli u poziciju vodeće destinacijske menadžment kompanije u Hrvatskoj i regiji. Jedan od posljednjih njegovih uspješnih projekata je jedinstveni katamaran SeaGULL 30. Pored uspješnog vođenja poduzeća, educirao je i stvorio cijeli niz stručnjaka u turizmu te svojim znanjem i entuzijazmom ostavio trag u turizmu općenito. Nakon 40 godina radnog staža i sa 60 godina života, djelomično i zbog zdravstvenih problema, a nakon dužeg razmišljanja, se odlučio odmoriti. Mi u Gulliveru koji ga dobro poznajemo, smo sigurni da će taj odmor kratko trajati.

Hrnićevim odlaskom iz Gulliver travela, dužnost direktorice TUI Destination Experiences za Hrvatsku, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju preuzet će Alessandra D’Angelo, zajedno s regijom Bugarska, koju je vodila do sada. Alessandra D’Angelo pridružila se TUI-u 2009. kao predstavnik te je postepeno gradila svoj put i karijeru unutar TUI-a. Dugi niz godina radila je u Turskoj i Grčkoj, a na poziciju voditeljice regije Bugarska došla je 2018. godine. 

D’Angelo je ovom prilikom izjavila: „Iznimno mi je drago što sam postala dio ovako uspješnog tima i vjerujem da ćemo u tom smjeru i nastaviti. Naši glavni ciljevi u narednom periodu su realizacija poslovnih planova te uspješan dovršetak integracije Gullivera travela u TUI Grupu.“ 

Aktivnosti Gulliver travela se nastavljaju neometano sukladno našim planovima, a u sezoni 2020. očekujemo povećanje fizičkih i financijskih pokazatelja, kao i realizaciju novih proizvoda na što stavljamo poseban naglasak u našem poslovanju. Svakako se nadamo da ćemo i ove godine opravdati plaketu Zlatna kuna koju smo dobili prošle godine u kategoriji srednjih trgovačkih društava na temelju rezultata 2018. godine.

Gulliver travel zahvaljuje Goranu Hrniću na dosadašnjim uspjesima i želi mu sve najbolje u daljnjem životu i radu.

 

 

Anisa Borojević

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.