Input your search keywords and press Enter.

Premijera filma „Burnt – Paklena kuhinja“ večeras u Kinu Sloboda!
Uz dobru hranu i vinsku kapljicu, popratni program Gastroculture obuhvaća isticanje naslova s temom gastronomije u dubrovačkim knjižarama, a filmofili će uživati u filmskim naslovima. U suradnji s Kinematografima Dubrovnik, večeras u Kinu Sloboda u 19.30 premijerni je naslov „Burnt – Paklena kuhinja“ ! Riječ je o zabavnom i emotivnom filmu , priča je to o ljubavi prema hrani, ljubavi između dvoje ljudi i o snazi koju nosi druga šansa… Chefa Adama Jonesa glumi Bradley Cooper, koji je ove godine bio nominiran za filmsku nagradu Oscar. Dvadeset i osam restorana s menijima od po sto kuna, te pet vinskih barova s posebnim cijenama degustacija čekaju Vas da ih posjetite!
U petak 23. listopada također u Kinu Sloboda prikazat će se film Indijski začin na francuski način,također u suradnji s Kinematografima Dubrovnik i ulaz je slobodan!
Tijekom sva četiri dana Good Food Festivala Dubrovnik 2015. služit će se posebni meniji po promotivnoj cijeni od 100 kn u dvadeset i osam dubrovačkih restorana, a u pet vinskih barova (Razonoda, D’Vino, Grabovac, Matuško i Škar) posjetitelji će imati mogućnost kušati lokalna i regionalna vina uz posebnu ponudu i raznovrsne slatke i slane zagriske. Na Brsaljama se održava Sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda uz sudjelovanje desetak proizvođača i Hrvatske i raznoliku ponudu.. Od četvrtka do nedjelje na rasporedu su i radionice izrade tradicionalnih slastica u Deši, na kojima će zainiteresirani moći naučiti kako peći Pandišpanj (tradicionalni dubrovački kolač od festa), te kontonjatu, mantalu,arancine i bruštulane mjendule. „Dubrovnik na pjatu“ posebne su ture upoznavanja povijesti i tradicije, dok segment Gastroculture nudi filmske naslove s temom hrane. Slatka popodneva u Imperialu, tradicionalno omiljena kod Dubrovčana i njihovih gostiju pružaju priliku u ugodnoj atmosferi šarmantnog stogodišnjaka, Hotela Hilton Imperial uz kavicu ili čaj kušati odabrane slatke zalogaje. U restoranima Amfora, BanjeBeach, Oyster&Sushi Bota, Chihuahua , Culto, Dalmatino, Domino, Eden, Gusta me, Klarisa, Kopun, Mimoza, Moskar , Nishta, Orsan, Pantarul, Poklisar, Pupo, Riva Gravossa, Rozario, Sebastian, Shizuku, Stara loza, Taj Mahal (grad i Lero), Tezoro, Spaghetteria Toni, Ragusa2 služe se posebno za Good Food Festival sačinjeni meniji po iznimno popularnim cijenama.
Očekujemo Vas na manifestaciji Good Food Festival Dubrovnik 2015.!

Jelka Tepšić
Odjel za komunikacije
TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *