Input your search keywords and press Enter.

Godišnja izborna skupština udruge DUSAB za Alzheimerovu bolest

Dana 16. 6. 2016. godine u 11 sati u Plavoj sali Opće bolnice Dubrovnik Udruga DUSAB održat će Godišnju izbornu skupštinu Udruge. Pozivamo sve naše članove i prijatelje Udruge da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj.

Udruga DUSAB Dubrovnik je nevladina, izvanstranačka, samostalna, javna, humanitarna, socijalna, obrazovna, zdravstvena, neprofitabilna udruga osnovana u cilju zaštite prava osoba oboljelih od Alzheimerove bolesti i/ili nekog oblika demencije, kao i njihovih skrbnika/njegovatelja i obitelji te razvijanje stručnih usluga za poboljšanje njihovih života. Udruga DUSAB djeluje na području Dubrovačke-neretvanske županije, a po potrebi i u skladu sa zakonom može djelovati i na području cijele Republike Hrvatske.

Aktivnosti Udruge DUSAB dostupne su svim zainteresiranima:

Savjetovalište svaki radni utorak od 14h do 15h na broj 020 431 524 svojim korisnicima pruža uslugu savjetovanja o Alzheimerovoj bolesti i ostalim demencijama a DUSAB Klub svaki radni utorak od 10.30.do 13.30 u prostorijama stare Atlanske zgrade okuplja skrbnike i prijatelje Alzheimerove bolesti i ostalih oblika demencija na druženje, potporu i obrazovanje kroz razgovor, predavanja i uzajamnu podjelu iskustava.

J.Anna Pazin, tajnica udruge

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *