Input your search keywords and press Enter.

Nakon uspješnog rujanskog ciklusa, u listopadu nastavak glazbenih matineja Slike s izložbe u Galeriji Dulčić Masle Pulitika.

Udruga Sve ostalo je glazba u suradnji s Umjetničkom galerijom Dubrovnik i uz potporu Turističke zajednice Grada Dubrovnika, u rujnu je ostvarila ciklus glazbenih matineja koji su se, već treću godinu zaredom, održali u podne u Galeriji Dulčić Masle Pulitika. O uspješnosti programa koji posjetiteljima nudi nesvakidašnji doživljaj umjetnosti, a  osmišljen je prema istoimenom ostvarenju ruskog skladatelja Modesta Musorgskog, brojni su strani i domaći posjetitelji u knjizi dojmova zapisali svoje komentare: „Hvala na divnom glazbenom doživljaju koji je obogatio užitak našeg posjeta Dubrovniku. Izvrsna glazba i glazbenice.“ ; „Zvonka radost u ovakvom prostoru, koji gust!“

Podsjetimo, autorica koncepta je pijanistica Ivana Jelača, uz koju nastupa violončelistica Nastasja Palčok. Matineje u listopadu su na rasporedu u subotnjem podnevnom terminu (5./12./26.10.), s jednom izmjenom; u četvrtak 17. listopada, kada će se izvesti povodom zatvaranja izložbe Pejzaži i vedute prve polovice XX. stoljeća iz zbirke UGD, te tako prigodno zaokružiti koncept koji se prvenstveno temelji na dubrovačkom likovnom i hrvatskom glazbenom stvaralaštvu.

Foto: Miho Skvrce

 

 

 

 

Voditeljica odnosa s javnošću 

Magdalena Prkut

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *