Input your search keywords and press Enter.

Ispraćaj osmaša:
Osmaši OŠ Marina Getaldića ovog su petka svečano primili svoje svjedodžbe, nagrade i priznanja te uz najljepše želje ispraćeni su dalje u srednju školu.
Uz prigodni program i druženje u dvorištu škole Centar, ispratila ih je ravnateljica Silvana Bjelovučić, njihove razrednice Ana Lučić i Mare Manjić, učiteljice Đurđica Bender Masle i Gordana Matić, donedavna ravnateljica Jadranka Dabrović, učitelji, roditelji i prijatelji iz škole.
Za najbolje učenike generacije proglašeni su Sarah Viteškić i Vlaho Đivanović, koji su se, uz iznimne ocjene, isticali u pomaganju drugim učenicima, ljudskim kvalitetama i sudjelovanjem u školskim aktivnostima. Najbolji sportaši generacije su Mia Čerjan i Lukša Zlošilo, a posebna priznanja primili su i učenici koji su svih osam razreda osnovne škole prošli s odličnim uspjehom.
Dodjela svjedodžbi održana je simbolično u razredu u kojem su i započeli svoje školovanje kao „prvašići“, a uslijedilo je druženje u dvorištu, puno smijeha i pokoja suza. Na rastanku i nakon upisa u srednje škole, koji je pred njima, zaželjeli su duuuugo i veselo ljeto.
Došao je i taj trenutak da tići Getaldići rašire krile.

Marko Giljača
učitelj matematike OŠ Marina Getaldića

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.