Input your search keywords and press Enter.

Germanwings – Letovi dostupni za rezervaciju

Jest da nema iz Dubrovnika – ali ima iz Splita (dovoljno blizu…):

Letovi tvrtki Germanwings i Eurowings za nadolazeći ljetni plan letenja u 2016. godini otvoreni su za rezervacije / Povoljne cijene za letove od 27. ožujka do 29. listopada unutar Europe i prema udaljenim odredištima
KÖLN/BONN – Raspored letova za ljeto 2016. je spreman. Letovi ponuđeni od strane Wings obitelji aviokompanija, Eurowings i Germanwings, u periodu od 27. ožujka do 29. kolovoza od danas su otvoreni za rezervacije – jednostavno se uputite na stranice www.germanwings.com ili www.eurowings.com za više informacija.

Po prvi put, ljubitelji putovanja koji već planiraju sljedeće ljetne praznike mogu svoje interkontinentalne letove rezervirati preko Eurowingsa, a Europske preko Germanwingsa. Novost u Germanwingsovoj ponudi je let iz Kölna/Bonna do prekrasnog Bodruma u jugozapadnoj Turskoj.

Ljetni raspored letova za 2016. godinu za ove dvije aviokompanije, Germanwings i Eurowings, nudi u prosjeku više od 3.500 letova tjedno i više od 100 000 letova tijekom cijele sezone. Düsseldorf prednjači sa više od 17 000 polazaka, Köln/Bonn slijedi sa više od 13 000 polazaka, a obje kompanije imaju u planu 7.500 polazaka iz Berlina/Tegela u ljetnom rasporedu.

Wings obitelj ima u ponudi više od 16 milijuna sjedala na preko 250 različitih ruta u sklopu sljedećeg ljetnog plana letenja.

Ljubitelji jeftinih putovanja bi trebali iskoristiti priliku i rezervirati atraktivne interkontinentalne ponude Eurowingsa. Tako je moguće rezervirati ljetne letove iz Kölna/Bonna do Bangkoka i Phuketa na Tajlandu (dva puta tjedno u oba slučaja), Dubaija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (tri puta tjedno), Varadere, Kube (dva puta tjedno), Puerto Plate (subotama) i Punta Cane u Dominikanskoj Republici (tri puta tjedno). Eurowingsovi letovi prema ovim dalekim odredištima polaze iz zračne luke u Kölnu/Bonnu, a ta zračna luka je s mnogobrojnim letovima izvrsno povezana s drugim zračnim lukama u Njemačkoj i Europi – npr. Berlin/Tegel, Dresden, London, Beč, Zürich, Zagreb i Split.

Nadolazeće ljeto također nudi nove Germanwingsove rute za Tursku: do turske zračne luke Milas-Bodrum može se doći iz Kölna/Bonna svake nedjelje počevši s 5. lipnjom 2016. Letovi polaze iz pokrajine Sjeverna Rajna – Vestfalija u 4:40. Povratni letovi napuštaju jugozapad Turske također nedjeljom u 9:10 po lokalnom vremenu i stižu nazad u Köln/Bonn u 12:50 po lokalnom vremenu. Bodrum je smješten na Egejsom moru i okružen je zadivljujućim obalnim krajolikom, otocima, poluotocima i uvalama.

Bernard Mihaljević
Media Val
www.germanwings.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *