Input your search keywords and press Enter.

‘Frozen’ u Dubrovniku i Grudi

Popularna dječja predstava ”Frozen: Zaleđeno kraljevstvo” održat će se u ponedjeljak, 12.12. s početkom u 16.00, 17.30 i 19.00 u kinu Sloboda u Dubrovniku.

Ulaznice se mogu kupiti na TISAK kioscima Batala,Bolnica,Gruž,Minčeta,Ploče,Stradun, Gradac,Lapad-Pošta,Autobusni kolodvor,Bazeni,Pile,Sud,Tommy…i ostala prodajna mjesta eventim.hr

U utorak, 13.12. predstava će se održati u Domu kulture u Grudi, s početkom u 17.00. Ulaznice se prodaju od 16.00 na blagajni dvorane.

”Frozen: Zaleđeno kraljevstvo”

Režija i adaptacija na hrvatski: Ljubomir Stanković

Trajanje: 45 minuta

Produkcija: Portal komunikacije jdoo, PJ Produkcija, ul. Borovina 12, 10 000 Zagreb

Inspiriran pričom Hansa Christiana Andersena, Snježna kraljica, Ljubomir Stanković napravio je dječiju kazališnu predstavu i adaptirao ju na hrvatski jezik. Redatelj u glumci odvode nas u predstavi u avanturu Snježnim kraljevstvom uz neustrašivu optimisticu Annu koja, uz pomoć gorštaka Kristoffera i nespretnog snjegovića Olafa prkosi ledenim opasnostima dok traga za sestrom Elsom čije su ledene magične moći ovile kraljevstvo u vječnu zimu. Uz mistična bića, neočekivane prevrate i prijateljstva ova dječija kazališna predstava, zimska čarolija za djecu i odrasle, donosi još jednu poslasticu za cijelu obitelj.

U ovoj dječijoj kazališnoj predstavi upoznajemo simpatične likove. Predstava ima i primjesa mjuzikla za djecu, jer je puna glazbe, igre, plesa i naravno dobre glume. U snježnom kraljevstvu uvijek je zima. Elsa, princeza Arendella, ima kriokinetičke moći kojima može manipulirati ledom i snijegom… I tu nastaje zanimljiva priča sa sretnim završetkom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *