Input your search keywords and press Enter.

Franković Vlahušiću: U četiri godine izgubili ste 45 milijuna kuna!

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik Mato Franković priopćenjem je odgovorio na jutrošnje priopćenje gradonačelnika Andra Vlahušića po pitanju DPDS-a i turističkih agencija.

Poštovani Gradonačelniče,

ako ste uistinu bili spremni na dijalog i razgovor sa svim klubovima vijećnika te na rješavanje problema vezanih za reguliranja međusobnih odnosa s Društvom prijatelja dubrovačke starine i odnosa Grada s turističkim agencijama, a koje ste Vi Gradonačelniče uzrokovali, onda ne biste pisali dopise ovakvog sadržaja već bi ustrajali na rješavanju problema upravo onako kako to rade vijećnici u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika.

Da je Vama Gradonačelniče dijalog bio obrazac ponašanja danas ne bi mi, vijećnici Grada Dubrovnika morali rješavati probleme koje ste Vi uzrokovali.

Vrlo često se predstavljate kao borac za proračunska sredstva, a upravo je u posljednje četiri godine Grad Dubrovnik izgubio najviše proračunskih sredstava!

Ukidanjem područja od posebne države skrbi Proračun Grada Dubrovnika izgubio je do sada 33 milijuna kuna! Što ste Gradonačelniče napravili da uvjerite Zorana Milanovića kako je takav potez poguban za Proračun Grada? Izmjenom Zakona o obnovi ugrožene spomeničke cjeline Dubrovnika, a kojeg ste Vi kreirali izgubili smo na godišnjoj razini 8 milijuna kuna.

Umjesto ‘naknadne pameti’ vijećnika čini se kako bi nekima i naknadna pamet dobro došla!

S poštovanjem,

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik
Mato Franković

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *