Input your search keywords and press Enter.

Nakon radova koji su trajali više mjeseci, Valamar riviera d.d. otvorila je plažu Kava za građane i goste .

Prošli tjedan Dubrovnik je dobio novo atraktivno mjesto za cjelodnevno uživanje na suncu i moru – plažu Kava na Babinom kuku u Dubrovniku. Jedinstveni koncept koncept koji dosad nije viđen u Dubrovniku.

Na samoj plaži otvoren je Coral Beach Club opremljen sa svime što posjetiteljima treba za ugodan cjelodnevni boravak uključujući veliki bar s bogatom ponudom hrane i pića, sanitarije, kabine za presvlačenje, ležaljke, suncobrane i tuševe. U večernjim satima ovaj objekt se pretvara u intiman i čaroban ambijent idealan za opuštanje uz koktele i probrane gastro delicije, a ima i mogućnost održavanja raznih događanja poput koncerata, gala večera, koktel zabava, vjenčanja,…

UPU Babinog kuka kojeg je donio Grad Dubrovnik u travnju 2009. godine nije slučajno predvidio uređenje plaže Kava jer je bilo potrebno konačno taj prostor devastiran početkom prošlog stoljeća urediti. Naime, lokacija Kava je nastala početkom prošlog stoljeća vađenjem kamena za gradnju određenih građevina u predjelu Gruža pa se priroda pobrinula da se, kroz skoro jedno čitavo stoljeće, izbori na način da je makija djelomično pokrila otvorene stijene prema moru.

Foto: Valamar Riviera d.d

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.