Input your search keywords and press Enter.

Fotogalerija: Radovi u Mokošici, na Nuncijati i u Orašcu

Tijekom protekla dva mjeseca u Novoj Mokošici sanirano je i uređeno više od 1000 metara nogostupa, a radovi se trenutno izvode na više lokacija.
Započelo je uređenje nogostupa u Vinogradarskoj ulici. Opsežne radove na dionici od 300 metara prati i izmjena vodovodnih cijevi.

U Ulici Bartola Kašića sanira se klizište nastalo na dijelu nogostupa, koje je mjestimice dovelo i do urušavanja.

Nakon uređenja nogostupa u Ulici Marina Kneževića postavljena je nova ograda. Stepenice na spoju između ove ulice i Ulice Između dolaca su završene, te slijedi postavljanje ograde i rukohvata.

Radove u Mokošici, u Orašcu i na Nuncijati danas je obišao zamjenik gradonačelnika Željko Raguž u pratnji pročelnika nadležnih upravnih odjela Irene Kričković Labaš  i Marka Miljanić te njihovih suradnika. U dinamiku izvođenja radova na asfaltiranju 500 metara duge ceste u naselju Nuncijata uvjerio i gradonačelnik Andro Vlahušić.

Rekonstrukcija trga u Orašcu obuhvaća popločavanje, izgradnju stražnjeg i bočnog zida, te izradu kamenom obloženih klupi i postavljanje javne rasvjete. Ukupno je za ovu investiciju osigurano oko 500.000 kuna.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *