Input your search keywords and press Enter.

Fotogalerija: Održana glazbeno – edukativna radionica SuperSonic

Nakon izložbe “Orlandovih 18” u Udruzi mladih Orlando održana je glazbeno – edukativna slušaonica SuperSonic koja je zamišljena kao proces edukacije publike sa žanrom glam i hard rock glazbe. Namjera članova Udruge je kontinuirano upoznavati mlađu populaciju s glazbenom tradicijom glam zvuka te glazbenim stvaralaštvom koje je obilježilo posljednja tri desetljeća svjetske pop kulture.

Sutra, 20. svibnja s početkom u 19:30 održat će se rođendanski koncert na kojem će nastupiti: Funky Monkey, Mystica, Bloom Box, Vedran & Mahir, Material Damage i Valetudo.

Udruga mladih Orlando program proslave punoljetnosti zaključit će u nedjelju, 21. svibnja s početkom u 20:00 kada će se održati Jam session radionica koja je osmišljena prvenstveno kao druženje mladih glazbenika s područja Dubrovačko – neretvanske županije. Kroz kontinuirani dijalog s našim članovima, došli smo do zaključka kako je mladim glazbenicima nužna platforma kroz koju bi se stvarali novi kontakti, formirali bendovi, ali i gdje bi pojedinci koji nemaju vlastiti bend, odnosno prethodna glazbena iskustva mogli zasvirati.

Ulaz na sva događanja je besplatan!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *