Input your search keywords and press Enter.

Finding Nemo James naziv je koncerta održanog u četvrtak, 03. prosinca 2015. u ljetnikovcu Bunić Kaboga.

Ugledni britanski umjetnik, kantautor, gitarist i pjevač gospodin  Nemo James, poklonio je publici poseban glazbeni ugođaj predstavivši se skladbama sa svog najnovijeg albuma „The Minstrel“.

Nakon vrlo bogate međunarodne glazbene karijere, svoj dom Nemo je pronašao u Mlinima u Župi dubrovačkoj, gdje živi već više od 20 godina i osjeća se domaćim.

Ovaj koncert prvi je autorski koncert glazbenika pred dubrovačkom publikom, a sve glazbene aranžmane gosp. James pripremio je za ovaj nastup s dubrovačkim umjetnicima, ćije sudjelovanje je sve do početka koncerta ostalo iznenađenje publici koja je oduševljeno reagirala, jer svaku skladbu krasi  kreativnost i obilje emocija i strasti.

U „Potrazi za Nemom Jamesom“ sudjelovali su po prvi put zajedno na sceni:

Nemo James, vokal i gitara / Mario Sambrailo (klapa Kaše), vokal  /Lina Ivanković (klapa FA Linđo), solo vokal i prateći vokal / Lući Vierda (klapa FA Linđo), solo vokal i prateći vokal / Paula Lazarević (klapa FA Linđo), prateći vokal / Vicko Dragojević (klapa Kaše), kralj / Ivan Kušelj, truba krilnica / Dario Dado Miladin, conga bubnjevi / Klapa Kaše  / Mihaela Domaćin i Maris Milković (plesni studio Lazareti), balerine /  Zrinka Japunčić, koreograf / Mark Thomas, voditelj.

Koncert izvrsne fuzije umjetnika koji su se prvi put sreli s Nemom i njegovom glazbom, a svi skupa zvučali su kao da oduvijek pjevaju, sviraju i nastupaju zajedno. Bio je to koncert po mjeri, skladan, elegantan i nadasve originalan kojeg je publika u predivnom ambijentu ljetnikovca Kaboga dočekala s punim oduševljenjem.

Na kraju koncerta autor je izjavio:

„Moj večerašnji nastup živio je u meni godinama i sada sam konačno dobio priliku podijeliti svoju viziju s predivnom dubrovačkom publikom. Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo nastupiti s izvrsnim pjevačicama i pjevačima iz klape FA Linđo i klape Kaše, da konačno moje pjesme zvuče upravo ovako kakve su oduvijek trebale biti.“

Hvala gospodinu Nemu Jamesu na ovom predivnom uvodu u blagdansko prosinačko ozračje uz iskrene želje za još puno dubrovačkih nastupa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *