Input your search keywords and press Enter.

Foto: Završeno Proljeće u Konavlima

Organizacijom likovne kolonije  „Konavoski koluri“ završena je ovogodišnja manifestacija „Proljeće u Konavlima“.

Jučer je u prostoru samostana sv. Vlaha u Pridvorju organizirana druga likovna kolonija Konavoski koluri. Ovogodišnja kolonija je bila tematska povodom godine sv. Vlaha. Brojni umjetnici koji su jučer posjetili Konavle tokom jutarnjih sati stvarali svoja djela u jedinstvenom prostoru samostanskog klaustra te je svatko  na svoj način obradio zadanu temu. Rezultat ovogodišnje kolonije je više od trideset umjetničkih djela koja će javnosti biti predstavljena na istom mjestu povodom ovogodišnje proslave sv. Antuna. Umjetnici su, dakako, imali priliku doživjeti i konavosku agroturističku ponudu i dobro se zabaviti. Popodnevni program je bio prilagođen vremenskim prilikama pa su aktivnosti u prirodi morale biti otkazane, ali su se svi oni koji su došli u samostanski kompleks imali priliku družiti s umjetnicima i počastiti palaćinkama konavoski koluri koje su za ovu prigodu bile posebno pripremane.

Proljeće u Konavlima je manifestacija koja je i ove godine održana u tri uzastopna vikenda i koja je imala niz zanimljivih sadržaja. Osnovni cilj ovih aktivnosti je promocija bogate ponude ruralnog turizma Konavala kao i prostora idealnog za aktivni odmor,  rekreaciju i boravak u prirodi.

Agroturizam Konavle zahvaljuje svima koji su nas posjetili, a posebno onima koji su svojim doprinosom i angažmanom doprinijeli organizaciji ove manifestacije.

Agroturizam Konavle, organizator manifestacije

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)