Input your search keywords and press Enter.

Foto: U Dubrovniku Ghetaldus optika predstavila novu kolekcija naočala za proljeće/ljeto 2016.

Darija Mikulandra Žanetić, Nikša Dobud i Paulo Obradović nose nove modele naočala iz Ghetaldus optike


Novu kolekciju naočala za proljeće/ljeto 2016. u Ghetaldus optici u Dubrovniku među prvima su isprobali radijska voditeljica, novinarka i event menadžerica Darija Mikulandra Žanetić, zlatni olimpijci vaterpola Nikša Dobud i Paulo Obradović uz odabrane predstavnike medija.
Na ugodnom druženju u atraktivno uređenoj poslovnici predstavljena je nova kolekcija naočala za proljeće/ljeto 2016. godine posebne po atraktivnim i moderno dizajniranim naočalama. Modeli nedavno predstavljeni na modnim pistama New Yorka, Milana, Londona i Pariza, sada su dostupni svima koji žele biti pratiti svjetske trendove. Dubrovkinje i Dubrovčani sada mogu uživati noseći najnovije svjetske trendove iz Ghetaldus optike.
„Jako nam je drago što predstavljamo najnovije kolekcije istovremeno s njihovim izlaskom na police svjetskih metropola. Ghetaldus optika prati globalne trendove u ponudi ali i tehnologiji jer je riječ o modnom dodatku bez kojeg danas gotovo nitko ne može, bilo da nosi sunčane ili dioptrijske naočale. Mi se trudimo ponuditi najbolje.“ – izjavila je Ivana Belić, voditeljica marketinga Ghetaldus optika.
Ghetaldus optika je predstavila novitete brendova Just Cavalli, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Dior, Dsquared, Fendi, Hugo Boss, Max Mara i mnogih drugih. U ponudi je široka paleta modela sunčanih i dioptrijskih naočala, ali i dioptrijskih i kontaktnih leća. Kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2016. otkrivaju niz stilskih iznenađenja, oblici su razigrani, dinamični, s puno zanimljivih detalja, a stakla otkrivaju cijelu lepezu boja.
Uvjerite se u kreativnost i ljepotu novih modela za nadolazeću sezonu i budite na vrijeme spremni za proljeće/ljeto 2016. s vrhunskim naočalama iz Ghetaldus optika!
Više informacija na www.ghetaldus.hr

Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *