Input your search keywords and press Enter.

Foto: Smotra Sveučilišta u Dubrovniku

Danas je održana još jedna Smotra Sveučilišta u Dubrovniku.

Smotra je započela u 10 sati, pozdravnim govorom rektorice Vesne Vrtiprah, zamjenika župana Davorka Obuljena i zamjenika gradonačelnika Željka Raguža, te predavanjem za pomorsku srednju školu, te klasičnu i privatnu gimnaziju. Na predavanju su se predstavili svi sveučilišni odjeli: Pomorski, Ekonomija i poslovna ekonomija, Elektrotehnika i računarstvo, Akvakultura, Komunikologija, Restauracija, Odjel za stručne studije, te najnoviji Odjel povijesti Jadrana i Mediterana.

Na Smotri su se prezentirali i Studentski zbor, Studentski centar, Sveučilišni sportski savez i Služba za međunarodnu suradnju, Služba za poslijediplomske studije te Služba za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata. Također je svaki odjel imao svoj štand s materijalima i spremnim odgovorima na sve upite maturanata.

U 11 sati su održana predavanja Obrtničkoj i Umjetničkoj školi, a zatim je uslijedila pauza do 13 sati. Tad su došli maturanti Turističke, Ekonomske i Medicinske škole, a posljednji, u 14, maturanti Gimnazije Dubrovnik.

Na Smotri su o svojim iskustvima pričali i bivši, diplomirani, studenti Sveučilišta i njegovih pravnih prethodnika: Roko Tolić – alumni Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Nermin Hasanspahić – Pomorskog odjela, Francesca Vlašić – Odjela za komunikologiju, Ana Pušić – Odjela za umjetnost i restauraciju, Ana Radiš Babarović – stručnog studija Financijski menadžment, Marija Knežić – stručnog studija Sestrinstvo.

Foto: Sandra Buratović / Tea Bundalo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.