Input your search keywords and press Enter.

U srijedu 27. travnja održan je sastanak Radne skupine za pripremu i koordinaciju programa proslave Godine svetoga Vlaha. Uz potvrdu već ranije najavljivanih aktivnosti, najavljene su i neke nove.

Zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić, zadužena za provedbu programa Godine svetoga Vlaha, izvijestila je o dosadašnjem tijeku i programu Godine i najavila predstojeća događanja, od kojih se posebno ističe premijera filma “Grad na srcu sveca” Tonka Jovića 5. srpnja, na Dan prijenosa ruke svetoga Vlaha.

Blaženka Kordić, članica Radne skupine u ime Turističke zajednice Grada Dubrovnika, predstavila je događanja koja priprema TZ, a koja su u vezi s Godinom, između ostalih i Good Food Festival. Vjeran Martić, pročelnik Ureda dubrovačkog biskupa, iznio je detalje konferencije o svetom Vlahu koja će se održati u listopadu, a Adriana Kremenjaš-Daničić iz Europskog doma Dubrovnik, udruge koja je od strane Grada Dubrovnika zadužena za koordinaciju programa Godine, najavila je otvaranje Međunarodnog centra svetoga Vlaha.

Uz predstavljanje Godine svetoga Vlaha na Festivalu turizma i strategije, koji se ovaj vikend održava u Dubrovniku, dogovoreno je dodatno intenziviranje promidžbe putem ustanova kojima je Grad osnivač te poduzeća kojima je Grad (su)vlasnik.

Radna skupina poziva sve zainteresirane da najave i vijesti u vezi Godine svetoga Vlaha prate na internetskoj stranici Grada Dubrovnika posvećenoj svetome Vlahu (sveti-vlaho.hr), čiji se sadržaji dijele i na Facebook stranici Godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *