Input your search keywords and press Enter.

Foto: Održana prva ovogodišnja Festa od kamenica na Stradunu

Turistička zajednica grada Dubrovnika organizirala je u subotu, 25.ožujka 2017., od 11 sati tradicionalnu Festu od kamenica ispred crkve sv.Vlaha.

Brojni Dubrovčani i njihovi gosti uživali su na Stradunu u ovoj morskojdeliciji iz Malostonskog zaljeva, koja je baš u ovo doba godine najukusnija. Ljubitelji ove poslastice okrijepili su se i dobrom kapljicom vina.

Kamenice su nudili školjkari iz Malog Stona: Školjkarstvo “Mušula”, vl.CvijetkoMatković; Obrt za uzgoj školjaka “Štica”, vl.Ivo Bautović; Školjkarstvo”Petar”, vl.Josip Bazdan, Obrt za uzgoj školjaka “Šotro”, vl.StijepoGrljević; a vino je nudila Vinarija “Adrović”, vl.Mario Andrović.

Kamenice i vino prodavali su se po povoljnim cijenama: 5 kn za 1 kamenicu i 10 kn za čašu vina. Festu od kamenica uveličao je i nastup Folklornog ansambla Linđo ispred crkve sv.Vlaha, koji je ovu subotu održan posljednji put u okviru projekta “Subotnje jutro u Gradu”, kao poklon Turističke zajednice grada Dubrovnika svim gostima Dubrovnika tijekom cijele zime, uz gratis razglede Grada na engleskom jeziku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *