Input your search keywords and press Enter.

Foto: Novouređena plaža Copacabana

Spektakularnom animacijom u subotu je otvorena novouređena plaža Copacabana u Dubrovniku.

Vizualna čarolija iz mora oduševila je mnogobrojne uzvanike ali i turiste. Naime, iz mora su se na 500 četvornih metara dizali hologrami, animacije, a na nebu su se ispisivale poruke. Nakon te vizualne čarolije, program je otvario DJ Tommy Deluxe, sa svojih 16 godina, jedan od najmlađih DJ-eva na svijetu. Prvi nastup održao je sa samo 7 godina u jednom trgovačkom lancu.

Na luksuzno uređenoj plaži gosti su uživali u beef shop performansu tj. pripremi steakova let lampama i brenerima.

Neugledna i zapuštena plaža uređivala se čak četiri godine i u nju je investirano dva milijuna eura. Smještena na poluotoku Lapadu, točnije na njegovoj sjevernoj strani, ispod turističkog naselja Babin Kuk, ova je plaža zasjala u potpuno novom ruhu.

To je prva hrvatska plaža s umjetničkim skulpturama/instalacijama u hortikulturalno uređenom ambijentu čime se nastojalo razviti kreativan i umjetnički pristup turizmu i potaknuti mlade i perspektivne lokalne umjetnike da se uključe u njeno uređenje.

Riječ je o šljunčanoj plaži izrazito pogodnoj za obiteljski odmor, dok u večernjim satima ona postaje meka za one željne dobrog provoda. Prve rezervacije za zakup plaže i to na nekoliko dana stigle su od jednog britanskog lorda, a šuška se da će ondje privatnim avionima doći i ostala najveća britanska elita.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.