Input your search keywords and press Enter.

Predstavljanje nagrađenog idejnog rješenja hotela „Belvedere“ studija 3LHD Architects za predstavnike klubova vijećnika održano je u petak u Maloj vijećnici Grada Dubrovnika.

Predstavljanju su se uz gradonačelnika Vlahušića odazvali predsjednik DDS-a Pero Vićan i predsjednik Gradskog vijeća Mato Franković (HDZ), a kratko im se pridružio i vijećnik kandidacijske liste Maro Kristić.

Arhitekt Maro Dabrović ispred projektanta i predstavnici investitora pobliže su upoznali prisutne s projektom izgradnje novog hotela od kojeg se očekuje postavljanje novih standarda u hotelijerstvu u Hrvatskoj, ali i na širem području Mediterana. U potpunoj suprotnosti od postojećeg objekta, novi Belvedere krasi značajno manji broj smještajnih jedinica, te suvremena i prostorno nenametljiva arhitektura.

Predstavnici investitora i projektanata istu će prezentaciju prirediti i za sve gradske vijećnike, najavljeno je, već na idućoj sjednici Gradskog vijeća. Za istu sjednicu uputit će se i potrebne izmjene i dopune prostorno planske dokumentacije, poglavito GUP-a Grada Dubrovnika i DPU-a Belvedere.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)