Input your search keywords and press Enter.

Foto: Nekorišteni prostor društvenog doma u Zatonu pretvoren u vrtić

U Malom Zatonu danas je održana prigodna svečanost povodom nedavnog završetka radova na adaptaciji dijela društvenog doma u dječji vrtić za dvije grupe. 

Ravnateljica Dječjih vrtića Dubrovnik Boja Milan Mustać zahvalila je svima koji su dali svoj doprinos u realizaciji ovog projekta. „Jedan divan san se ostvario, san koji se sanjali mnogi Zatonjani, svi roditelji“, rekla je Milan Mustać dodavši kako „prije nekoliko mjeseci nije mogla vjerovati da će se iz onog ništa stvoriti ovako predivan vrtić, ovo savršenstvo.“

Gradonačelnik Andro Vlahušić potvrdio je spremnost Grada za dogradnju još jednog kata za potrebe dodatne dvije grupe. „Želimo postići da nema neupisane djece. Izgradnjom ovog vrtića i opremanjem onog u Staroj Mokošici već smo vrlo blizu tog cilja“, kazao je Vlahušić. Mališanima je poklonio CD player, dok su oni zahvalili pjesmom.

Vrtić u Malom Zatonu pohađa 44 djece, a o njima brinu četiri odgojiteljice i jedna pomoćnica u kuhinji. Ukupna vrijednost investcije iznosi 1,4 milijuna kuna, uključujući i završne radove na uređenju okoliša koji će početi ovog tjedna.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.