Input your search keywords and press Enter.

Foto natječaj ”Drugo lice Grada”

U svrhu fotografskog dokumentiranja problema društveno ranjivih skupina u gradu Dubrovniku (npr. dugotrajno nezaposlenih osoba, osoba s invaliditetom, osoba s kroničnim bolestima i članova njihovih obitelji, beskućnika isl) udruga Europski dom Dubrovnik organizira foto-natječaj „Drugo lice Grada“ u sklopu akcije ”Dubrovnik za sve!”

Prijaviti se mogu svi zainteresirani, bez obzira na dob, spol i iskustvo u fotografiranju.

Fotografije mogu biti snimljene mobitelom, tabletom ili fotoaparatom isključivo na administrativnom području grada Dubrovnika, i to u razdoblju 2010. – 2015. godine. Mogući formati su jpg, gif ili png. Prihvatljivi su svi motivi koji ilustriraju stanje društveno ranjivih skupina u gradu Dubrovniku i koji, ukoliko su u kadru i osobe, poštuju njihovu privatnost i dostojanstvo.

Fotografije se zaprimaju putem e-pošte info@edd.hr ili inboxa na fb stranici Europskog doma Dubrovnik od 4. do 19. srpnja zaključno u 23:59h.

Sve primljene fotografije bit će izložene u prostorijama Europskog doma na adresi Nikole Tesle 9-10 i objavljene na fb stranici Europskog doma Dubrovnik u tri kategorije: autori bez fotografskog iskustva, autori sa srednjom razinom fotografskog iskustva i profesionalni fotografi. Tri fotografije, koje dobiju najviše glasova, bit će tiskane na razglednicama i distribuirane diljem Europske unije. Za autore tih fotografija predviđene su i novčane nagrade u iznosu 750, 500 i 350 kn.

Dodatne informacije: 098/345-140 ili info@edd.hr.

Adriana Kremenjaš-Daničić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *