Input your search keywords and press Enter.

Foto: Ljubav je u Konavlima

Zabavni show Ljubav je u Konavlima, koji je preksinoć održan u okviru manifestacije Mirisi Božiča u Konavlima, nadmašio je sva očekivanja i oduševio publiku prepunog doma kulture u Grudi.

Žestoka borba dubrovačke ženske ekipe Figurin i konavoskih Kalaša završila je proglašenjem pobjede obje ekipe. Borba je bila neizvjesna do samog kraja, a bodovno stanje se iz igre u igru izjednačavalo. I djevojke i momci pokazali su zavidnu razinu znanja ne samo iz svoje domene, već i iz domene suparničke ekipe. Na kraju je za izjednačen rezultat bila presudan odgovor djevojaka koji su morali birati između života sa svekrvom i uzgajanja svinja.

Zanimljiva i šaljiva pitanja koja su ekipe ponekad dovodile do bezizlaznih situacija, publiku su oduševljavala, pa je atmosfera na Grudi bila fantastična. Pjevalo se, smijalo, šalilo i udvaralo, a sve pod budnim okom stručnog žirija koji je događaj začinjao lucidnim i smiješnim komentarima.

Žensku ekipu nastupala je u sastavu Antonia Čioć, Lina Beusan, Diana Čabrilo, Ivana Gverović i Josipa Arapović. Mušku ekipu činili su Jako Prlenda, Ivo Prkoča, Davor Čupić, Miho Trojan i Luka Šarpo, dok su u žiriju bili Anna Woods Miročević, turistička djelatnica, Goran Žigo, zvijezda emisije Ljubav je na selu i Nediljko Babić Gangster, ljubavni posrednik. Program su vodili Vlaho Mujo i Juraj Magud. Nakon završetka kviza zabava se nastavila programom plus, tj. zabavnom večeri RakijaDA u caffe baru Mali u Pridvorju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.