Input your search keywords and press Enter.

Promotivni film TZ grada Dubrovnika „Dubrovnik and Time“ , snimljen u produkciji BALDUČI FILMA i režiji Herve Tirmarche, osvojio je čak dvije nagrade na netom završenom Zagreb Tourfilm Festivalu i to prvu nagradu u kategoriji domaćih promotivnih turističkih filmova trajanja do sedam minuta i treće mjesto u međunarodnoj konkurenciji filmova trajanja također do sedam minuta. Nagrade je u Zagrebu preuzela direktorica Romana Vlašić.

Nakon Berlina, New Yorka, Rige, Sesimbre, Bakua, Lubina, Los Angelesa,Portugala, Maldiva promotivni video TZ grada Dubrovnika „Dubrovnik & Time“ osvojio je dvije nagrade na petom po redu Zagreb Tourfilm Festivalu, netom završenom u Zagrebu, što ukupno čini dvanaest nagrada.

Na ovom festivalu u više kategorija ukupno je bilo prijavljenih više od tri stotine, a u konkurenciju za nagrade odabrana su 124 filma iz svijeta, a dubrovački video osvojio je čak dvije nagrade, Treća nagrada pripala mu je u kategoriji međunarodnih turističkih filmova do sedam minuta, a među hrvatskim filmovima osvojio je prvo mjesto. Nagrađivanjem hrvatskih filmova Zagreb Tourfilm Festival potiče promociju hrvatskog turizma upravo kroz turističke filmove.

Promotivni film „Dubrovnik & Time“ nastavlja nizati prestižne nagrade na specijaliziranim festivalima, očekuju ga još dva festivala turističkog filma i to u Portugalu i u Splitu.

Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)