Input your search keywords and press Enter.

U nedjelju je održano 4.kolo u sklopu popularne Dubrovnik RUN lige 2016 u Dubrovackom primorju, u Slanom, trcalo se cijelih dugih ali i ravnih i malo valovitih 8 kilometara.

Unatoc blagoj kisi tokom cijele utrke i prije starta vecina prijavljenih je doslo i uspijesno odtrcalo svih 8 kilometara ceste uz more u Slanome. Trcalo se cijelom valom, cilj i start su bili kod ulaza u hotel Admiral. Organizaciju utrke odradila je ekipa Dubrovnik RUN. Prijave i registracija preko www.racecollector.com gdje su vidljivi uvijek svi rezultati svih utrka. Okrepu, asistenciju i nagrade za sve suidonike osigurala je Turisticka Zajednica Dubrovacko Primorje.

Rezultati su slijedeci:

Zene ukupno 8km
1. mjesto Maja Bonacic 35:17
2. mjesto Nela Madesko 38:55
3. mjesto Doris Cvitic 39:29

Muski ukupno 8km
1.mjesto Enis Hrustic 31:11
2. mjesto Darko Drakula 31:23
3. mjesto Mario Kusar 32:12

Ukupni rezultati ove utrke mogu se vidjeti na www.racecollector.com

Dubrovnik RUN uskoro ce organizirati i 5.kolo lige ove jeseni, datum vrijeme mjesto uskoro ce biti objavljeno! Pratite nas i dodjite na Dubrovnik RUN utrke u sto vecem broju. Trcite za sebe, za svoje zdravlje, i za dozivljaje koje cete pamtiti cijeli zivot. Sudjelovanje je uvijek besplatno, Dubrovnik RUN vec tri godine promovira trcanje u Gradu i besplatno organzira utrke diljem Dubrovnik Rivijere. Trcanje je danas dokazano najbolja rekreacija za sve ljude bez obzira na godine!

Daniel Marusic, Dubrovnik RUN

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)