Input your search keywords and press Enter.

Foto: City Games 2016: Ekipa “Preko Bare” ponovno slavila u Mlinima

Ekipa “Preko Bare” pobjednik je jučerašnjeg kvalifikacijskog susreta popularnih sportsko – zabavnih igara City Games održanog na Plivalištu Gusar u Mlinima. Hrabri tim iz Župe dubrovačke na istom je mjestu slavio i prošlo ljeto.

“Ove godine nam je bilo malo teže. Namučili smo se sa spašavanjem turistkinje, ali srećom smo uspjeli povratiti izgubljene bodove veslom. Veselimo se polufinalu u Baškoj Vodi.” – ispričao nam je vaterpolist Mato Miloslavić, član pobjedničkog tima.

Uz ekipu “Preko Bare”, sinoć se u napetim i zabavnim City Gamse igrama nat-jecalo još šest sjajnih ekipa: “Za Tina”, “#CRO”, “D.M.M.M.J.J.W.”, “Samba Cavtat”, “Župamo Sambastico” te “Maritimo”.

“Odlično smo se zabavili, ali rezultat je izostao ove godine. Nedostajalo nam je sreće i mišića.” – podijelio je s nama Vicko Milostojić iz tima “Župamo Sam-bastico”.

Prije seniora, na plivalište su izašli najmlađi igrači. U igrama vodene puzzle i konop okušalo se 5 srčanih juniorskih ekipa: pobjednici “VK Gusari”, “Vatreni”, “Bananas”, “Kukumari” i “Ekipa s plivališta”.

Organizatori susreta Općina i Turistička zajednica Župa dubrovačka te agenci-ja Adria events iz Rijeke pobjednicima žele svu sreću u daljnjem dijelu nat-jecanja.

Dok Mlini iščekuju polufinalni susret 19. srpnja u Baškoj Vodi, City Games kar-avana nastavlja turneju 11. srpnja u Zatonu i 13. srpnja u Neumu.

Za više informacija o natjecanju posjetite službenu stranicu www.city-games.com , a igre možete pratiti i putem Facebooka, Twittera i Instagrama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *