Input your search keywords and press Enter.

Foto: Božićna plesna produkcija

Humanitarna Božićna produkcija plesnih studija Zumba Dubrovnik i Čudesnih koraka uspješno je održana u Kinu Sloboda, 15. prosinca 2016.g. s početkom u 19 sati.

Humanitarna produkcija bila je namijenjena našem sugrađaninu Jakovu Buliću koji je doživio tešku nesreću. Prikupljena novčana sredstva biti će donirana njegovoj obitelji kako bi se što prije sagradila rampa koja mu je prijeko potrebna kako bi lakše pristupio ulazu vlastitog doma.

Dokazali smo da zajedničkim snagama možemo raditi lijepe stvari i još više oplemeniti naš Grad. ‘Budimo prijatelji i nastavimo dalje zajedno u tom smjeru doprinositi zajednici u kojoj živimo.

Organizatori ovog hvale vrijednog projekta su Paola Šutić, koja vodi Plesno rekreacijski studio Dubrovnik (Zumba Dubrovnik – Zumba Kids Dubrovnik) i Doris Hodžić, koja vodi Edukativno plesnu udrugu Čudesni koraci.

Na Humanitarnoj Božićnoj produkciji nastupalo je oko stotinjak djece i mladih članova ova dva plesna studija, dubrovačkoj publici su pokazali plesne koreografije koje su marljivo uvježbali i pripremali posebno za ovu priliku. Uz djecu su nastupale i odrasle članice Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik (Zumba Dubrovnik), pod vodstvom Paole Šutić.

Program je trajao sat i pol vremena i bio je bogat raznim plesnim izvedbama. Uz razne plesne koreografije, nastupali su i glazbeni izvođači, saksofonist Jakov Varezić i klavijaturist Antun Milinković, te grupa AMADEUS uz vokale Ivanu Jelenu Pavlić i Martinu Obradović, te gitaristu Ivicu Dediola.

Ovu Humanitarnu Božićnu produkciju vodio je kostimirani djed Mraz, Marko Kriste.

Zahvaljujemo se svim sudionicima ove humanitarne akcije. Posebno se zahvaljujemo kinematografima Dubrovnik, Tiskari Pavleković i Top event agenciji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *