Input your search keywords and press Enter.

Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik organizirali su božićni program na Stradunu – Božićnu bajku, koja je razveselila sve posjetitelje, u subotu 17.prosinca, s početkom u 10:30 sati ispred crkve sv.Vlaha.
Naši mali i veliki sugrađani uživali su u šarolikom programu. Program je započeo tradicionalnom dubrovačkom kolendom i raznim dječjim pjesmicama Dječjeg zbora Dubrovnik, a Kazališna družina „Kolarin“ najmlađe je razveselila prigodnom božićnom predstavom „Božićni čarobni recept“. Za dobru atmosferu i ples pobrinuli su se i trio vilenjaka „Ad libidum“, kao i Mrazice iz Plesnog studia Lazareti.
U Gradu punom pjesme, plesa i dječjeg smijeha gradonačelnik Andro Vlahušić i direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić, pozdravili su i male i velike Dubrovčane i zaželjeli svima sretne blagdane!  Vrhunac prekrasnog blagdanskog jutra u Gradu bila su čak četiri Djeda Mraza, koja su najmlađima dijelili regale i s njima pozirali za fotografije za vječnu uspomenu.

Sandra Milovčević, koordinatorica Odjela  za komunikacijske taktike, TZ grada Dubrovnika

Foto: Dubravko Lenert

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)