Input your search keywords and press Enter.

FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA U HOTELU VALAMAR LACROMA

HGK ŽUPANIJSKA KOMORA DUBROVNIK I TZ GRADA DUBROVNIKA

Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom organizira sutra u utorak 24. ožujka Forum obiteljskog smještaja s početkom u 13 sati u Hotelu Valamar Lacroma. Sudionik na ovom forumu je i predsjednik HGK Zajednice obiteljskog turizma Nedo Pinezić.

Forum je namijenjen novim i postojećim privatnim iznajmljivačima, a program obuhvaća različita predavanja. Jedno od predavanja bit će usmjereno na obveze prilikom registracije i kategorizacije objekata u domaćinstvu o čemu će govoriti Stane Đivanović iz Ureda državne uprave DNŽ, ,Služba za gospodarstvo
Sve važne segmente inspekcijskog nadzora svojim će predavanjem obuhvatiti Edi Kevo, turistički inspektor iz Turističke inspekcije Ministarstva turizma, a bit će riječi i o području djelovanja carinske inspekcije. Što je to E- porezna i kakav je porezni tretman privatnih iznajmljivača govorit će Mario Mandušić, Voditelj Ispostave Dubrovnik, Porezna uprava Ministarstva financija iz koje dolazi i Vera Fistrić, direktorica Centra usluga za građane u FINI , koja će predstaviti projekt „E-porezna za potrebe privatnih iznajmljivača“.
Drugi dio Foruma posvećen je temi „Kako do krajnjeg kupca – proizvod,marketing, prodaja“ gdje će o On-line prodaji govoriti predstavnici putničkih agencija, dok će komercijalne banke predstaviti proizvode namijenjene privatnim iznajmljivačima.
O ulozi dobre recenzije u obiteljskom smještaju govori knjiga „Mali iznajmljivač – Veliki posao“,autorice Anamarije Cicarelli iz Splita, koja će ovom prilikom biti predstavljena.
Za uspješnost poslovanja važno je i ulaganje u kapacitete, pa će se sutra predstaviti tvrtka Darsonik d.o.o. predavanjem o povećanju energetske učinkovitosti, smanjenju troškova i podizanju kvalitete kroz automatizirano upravljanje trošilima.
Za cijelo vrijeme trajanja Foruma održat će se i individualna savjetovanja s potencijalnim partnerima(dobavljačima) privatnih iznajmljivača.

– program: Program Foruma Dubrovnik

Jelka Tepšić
PR Odjel
TZ grada Dubrovnika