Input your search keywords and press Enter.

Forum obiteljskog smještaja u hotelu Rixos Libertas Dubrovnik

Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom organiziraju u srijedu 2.prosinca s početkom u 9.30 sati Forum obiteljskog smještaja, koji će se održati u hotelu Rixos Libertas.

Sudionik foruma bit će i predsjednik HGK Zajednice obiteljskog turizma Nedo Pinezić, bit će i gostiju iz Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice koji će predstaviti niz novih projekata za 2016. godinu. Forum je namijenjen novim i postojećim privatnim iznajmljivačima, a program obuhvaća različita predavanja.

Prvi dio naslovljen je „Kako do efikasnijeg poslovanja suradnjom „malih“ (iznajmljivača) i „velikih“ (institucija). Pomoćnica ministra turizma Božica Lapić, te načelnica Sektora za informativne poslove iz Ministarstva turizma RH predstavit će „Novosti iz zakonodavstva za iznajmljivače“, dok će na temu „Beskamatni zajmovi i subvencije za privatne iznajmljivače“ govoriti predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Ovom prigodom predstavit će se i novi projekt HTZ-a „E-visitor – projekt nacionalnog sustava za prijavu i odjavu turista“ koji bi trebao zaživjeti početkom sljedeće godine na pidručju cijele Hrvatske.

Drugi dio foruma nosi naziv „Kako do krajnjeg kupca- proizvodi, marketing, prodaja“ s nekoliko zanimljivih tema: TripAdvisor – kako poboljšati vlastite ocjene; Suradnjom banaka i privatnih iznajmljivača do boljih poslovnih rezultata“ – što će predstaviti Tonći Vicelić iz Raiffeisen banke d.d. Dubrovnik. O turističkom portalu „RealCroatia i BrookeTech alatu govorit će Pio Trdić iz tvrtke Real Experience d.o.o. Stijepo Sentić iz Kentbank d.d. predstavit će portfelj turističkih kredita i osiguranja za privatne iznajmljivače.

Mario Polović iz Zagrebačke banke d.d. prezentirat će Mogućnosti sufinanciranja iz EU i domaćih fondova, turističke kredite i kartično plaćanje za privatne iznajmljivače. Za cijelo vrijeme trajanja Foruma održat će se i individualna savjetovanja s potencijalnim partnerima(dobavljačima) privatnih iznajmljivača.

Pozivamo sve zainteresirane privatne iznajmljivače da se pridruže Forumu privatnog smještaja u srijedu 2. prosinca 2015. u hotelu Rixos Libertas s početkom u 9.30 sati, kako bi kroz ovaj edukativni program obogatili svoja znanja i pripremili se za predstojeću turističku sezonu 2016. godine.

Jelka Tepšić, Odjel za komunikacije, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *