Input your search keywords and press Enter.

Forum obiteljskog smještaja u hotelu Rixos Libertas Dubrovnik

Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom organiziraju u četvrtak,  3.ožujka 2016., s početkom u 9.30 sati, Forum obiteljskog smještaja, koji će se održati u hotelu Rixos Libertas.

Forum je namijenjen novim i postojećim privatnim iznajmljivačima, a beplatni program obuhvaća različita predavanja. Tema koja je najzanimljivija svim iznajmljivačima je „Prezentacija sustava za prijavu i odjavu turista e visitor“, a novi program  nacionalnog sustava za prijavu i odjavu turista predstavit će Eta Lović, Koordinator za statistiku i boravišnu pristojbu Turističke zajednice grada Dubrovnika. Agencija za mystery shopping  „Heraklea“, Sanja Gomuzak i Željka Bakmaz održat će predavanje „Kvaliteta usluge i dodatna prodaja“, dok će temu „Biocleaned – Izvrsnost za popunjenost“ predstaviti tvrtka „Rain Technologies“, Ida Čubelić i Alan Lučić. O Startup-u – sustavu upravljanja najmovima nazočne će upoznati Davor Palčec,  tvrtka „My rent“,  a o Trip Advisoru i kako poboljšati vlastite ocjene na webu govorit će Vedran Pražen, tvrtka „Mobiexplore“. Ovom prigodom Tonči Daničić predstavit će i projekt Grada Dubrovnika „Dubrovnik Card“, dok će Dr.Vicko Mihaljević iz Crvenog  Križa educirati privatne iznajmljivače u pružanju prve pomoći.

Za cijelo vrijeme trajanja Foruma održat će se i individualna savjetovanja s potencijalnim partnerima (dobavljačima usluga) privatnih iznajmljivača.

Pozivamo sve zainteresirane privatne iznajmljivače da se pridruže Forumu privatnog smještaja u četvrtak, 3. ožujka 2016. u hotelu Rixos Libertas s početkom u 9.30 sati, kako bi kroz ovaj edukativni program obogatili svoja znanja i pripremili se za predstojeću turističku sezonu 2016. godine.

Sandra Milovčević, koordinator Odjela za komunikacije, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *