Input your search keywords and press Enter.

Forum obiteljskog smještaja u hotelu Rixos Libertas Dubrovnik

Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom organiziraju u četvrtak, 3.ožujka 2016., s početkom u 9.30 sati, Forum obiteljskog smještaja, koji će se održati u hotelu Rixos Libertas.

Forum je namijenjen novim i postojećim privatnim iznajmljivačima, a beplatni program obuhvaća različita predavanja. Tema koja je najzanimljivija svim iznajmljivačima je „Prezentacija sustava za prijavu i odjavu turista e visitor“, a novi program nacionalnog sustava za prijavu i odjavu turista predstavit će Eta Lović, Koordinator za statistiku i boravišnu pristojbu Turističke zajednice grada Dubrovnika. Agencija za mystery shopping „Heraklea“, Sanja Gomuzak i Željka Bakmaz održat će predavanje „Kvaliteta usluge i dodatna prodaja“, dok će temu „Biocleaned – Izvrsnost za popunjenost“ predstaviti tvrtka „Rain Technologies“, Ida Čubelić i Alan Lučić. O Startup-u – sustavu upravljanja najmovima nazočne će upoznati Davor Palčec, tvrtka „My rent“, a o Trip Advisoru i kako poboljšati vlastite ocjene na webu govorit će Vedran Pražen, tvrtka „Mobiexplore“. Ovom prigodom Tonči Daničić predstavit će i projekt Grada Dubrovnika „Dubrovnik Card“, dok će Dr.Vicko Mihaljević iz Crvenog Križa educirati privatne iznajmljivače u pružanju prve pomoći.

Za cijelo vrijeme trajanja Foruma održat će se i individualna savjetovanja s potencijalnim partnerima (dobavljačima usluga) privatnih iznajmljivača.

Pozivamo sve zainteresirane privatne iznajmljivače da se pridruže Forumu privatnog smještaja u četvrtak, 3. ožujka 2016. u hotelu Rixos Libertas s početkom u 9.30 sati, kako bi kroz ovaj edukativni program obogatili svoja znanja i pripremili se za predstojeću turističku sezonu 2016. godine.

Sandra Milovčević, koordinator Odjela za komunikacije, TZ grada Dubrovnika

 

privatni smještaj1

One Comment

  • Privatni iznajmljivac napisao:

    “Svi zainteresirani” privatni iznajmljivači ne mogu doći na Forum, a razlog tome je već dobro poznat organizatorima Foruma. Vec treću godinu zaredom od kada postoji, Forum se organizira za vrijeme radnog vremena na radni dan…tako da “svi zainteresirani” ipak ne mogu doći! Svrha postojanja ovakvih Foruma, suprotno njihovom očitom mišljenju, nije da bi organizator podijelio sebi dnevnice, ispunio kvote… P.S. Tipično hrvatski, osobni interesi ispred društvenog interesa!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.