Input your search keywords and press Enter.

Football klub Dubrovnik Sharks poziva: Svi u Kupare!

Nakon uspješno odigranog prvog prijateljskog football turnira i odrađenog tackle treninga prošli tjedan, football club Dubrovnik Sharks nastavlja s utakmicama i popularizacijom footbala u Dubrovniku.

Tako će se sutra, u subotu, 27. ožujaka na terenu Nogometne akademije Libertas u Kuparima s početkom u 13:00 sati održati, takođe po prvi put u Dubrovniku, odigrati prvo kolo Hrvatske FLAG Football Lige(HFFL)

Osijek Canonns, Zaprešić Saints, Bjelovar GreenHorns II i Dubrovnik Sharks sudionici su prvog kola lige koja će započeti u subotu, 13:00 sati na terenu u Kuparima.

Hrvatska liga se igra u dvije konferencije – Plava skupina i Crvena skupina. U Crvenoj skupini su: Bjelovar GreenHorns II, Osijek Canonns, Zaprešić Saints i Dubrovnik Sharks. U Plavoj skupini su: Zagreb Raiders, Zagreb Thunder, Split Seawolves i Bjelovar GreenHorns. U ligi će se održati 8 turnira, u svakom gradu po jedan a svaka ekipa gostuje na 4.

Raspored lige je sljedeći: Dubrovnik 28.3., Zagreb(Thunder) 25.4., Zaprešić, 24.5. i Osijek 6.6.

U slučaju da dubrovački Sharsksi plasiraju među prva dva kluba u skupini idu dalje u FINAL FOUR koji će se održati u gradu koji je najbolji u omjeru pobjeda i poraza.

Turnir u Dubrovniku će se sastojati od sedam utakmica:

Dubrovnik Sharks – Bjelovar Green Horns II

Zaprešić Saints – Osijek Canonns

Dubrovnik Sharks – Osijek Canonns

Dubrovnik Sharks – Zaprešić Saints

Zaprešić Saints – Bjelovar Green Horns II

Dubrovnik Sharks – Bjelovar Green Horns II

Dubrovnik Sharks – Osijek Canonns

Sve novosti vezano za nadolazeća događanja fanovi mogu pratite na FB stranici facebook.com/dubrovniksharks

GO SHARKS!!!

Anđela Matić

Dubrovnik Partner d.o.o.