Input your search keywords and press Enter.

Filmovi za očeve i djecu ususret Danu očeva!

Dan očeva obilježava se na blagdan sv. Josipa, pa ususret tom danu Vijeće za život i obitelj Dubrovačke biskupije u suradnji s Kinematografima Dubrovnik u subotu, 17. ožujka organizira besplatne projekcije dvaju filmova za očeve i djecu.

Želja je organizatora da očevima i djeci pruže priliku da u zajedničkim aktivnostima provedu malo više vremena zajedno pokazujući, u užurbanoj svakodnevici, da imaju vremena jedni za druge i da ga žele zajedno provesti na kvalitetan način primjerice zajedničkim odlaskom u kino.

U kinu Visia u subotu, 17. ožujka, u 15.00 bit će prikazan crtani film „Ferdinand“ (za manju djecu, ali i onu veću koji ga žele pogledati), a u 17.00 sati bit će projekcija filma „Mali gangster“ (za djecu školskog uzrasta).

„Potičemo i onu malo ‘stariju’ djecu, koja ne žive više sa svojim roditeljima, neka ih ne zaborave nego neka pozovu svoje očeve na druženje i dođu u kino Visia na film“, poručuju organizatori i dodaju: „Neka ovo zajedničko popodnevno druženje uz gledanje filma bude jedan mali korak prema produbljivanju odnosa koji traže predanost i vrijeme.“

Zato, djeco, očeve za ruke i u subotu poslijepodne dođite zajedno gledati film!

Angelina Tadić
voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.