Input your search keywords and press Enter.

Film TZ grada Dubrovnika dobio brončanu medalju na filmskom festivalu u New Yorku

Najnoviji promotivni film Turističke zajednice grada Dubrovnika „Dubrovnik and Time“ na prestižnom filmskom i televizijskom festivalu u New Yorku „New York Festivals World’s Best TV & Films“, osvojio je brončanu medalju u jakoj konkurenciji od 50 zemalja svijeta, kao jedini film iz Hrvatske.

Dodjela nagrada je održana 19.travnja u Las Vegasu, a nagradu je u ime Turističke zajednice grada Dubrovnika preuzela Ina Rodin, direktorica predstavništva Hrvatske Turističke zajednice u SAD-u. Dodjeli nagrada je također bila nazočna Spomenka Saraga, producentica filma „Dubrovnik and Time“. Žiri koji je odlučivao o nagrađenima činilo je 200 predstavnika medija iz 30-tak zemalja svijeta. Film „Dubrovnik and time“ je snimljen tijekom 2015. godine u produkciji zagrebačke produkcije „Balduči film”, s međunarodnom autorskom ekipom koju je predvodio redatelj Herves Tirmache. Ovo je druga po redu nagrada filmu „Dubrovnik and Time“, nakon već osvojenog drugog mjesta na filmskom festivalu „Das goldene Stadttor“ na najvećem svjetskom turističkom sajmu ITB u Berlinu u natjecateljskoj konkurenciji među 1500 filmova iz 43 zemlje.

Sezona festivala je otvorena, a film „Dubrovnik and time“ plijeni pozornost javnosti, pa se veselimo i predstojećim nagradama!

Sandra Milovčević, koordinator Odjela za komunikacije, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)