Input your search keywords and press Enter.

Klub za mlade Drito: za svakog ponešto

U Klubu za mlade Drito na Batali održavaju se svakog tjedna raznolike obrazovno-kreativne aktivnosti za mlade i one koji se tako osjećaju. U srijedu 4. ožujka u Klubu će tako nastupati i sudionici ovogodišnjeg LiDraNa.
Pomoć u učenju, tečajevi stranih jezika, filmske projekcije, radionice crtanja, kvizovi znanja – neke su od aktivnosti koje se svakoga tjedna održavaju u Klubu za mlade Drito koji je Europski dom Dubrovnik sredinom prosinca otvorio u svom prostoru u ulici Nikole Tesle. Aktivnosti se organiziraju sukladno interesima, potrebama i željama mladih, a detaljan tjedni program objavljuje se svakoga vikenda na Facebook stranici Kluba. Ovaj tjedan tako započinje tečaj njemačkog na razini A2 i početnički tečaj francuskog jezika. Oba će tečaja trajati po 20 školskih sati, a zainteresirani se mogu prijaviti do kraja tjedna putem Facebooka ili na adresu klub@edd.hr.
Europski dom Dubrovnik aktivnosti Kluba za mlade Drito provodi uz financijsku podršku Ministarstva socijalne politike i mladih.

Barbara Daničić & Ivana Grkeš
voditeljice Kluba za mlade Drito