Input your search keywords and press Enter.

Europska prvakinja Ivana Šutalo na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić i zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić primili su jučer dubrovačku judašicu Ivanu Šutalo i njenog trenera Željka Đapića povodom osvajanja zlatne medalje na Europskom prvenstvu održanom u Tel Avivu.

 

Gradonačelnik Vlahušić i zamjenica Šimac Bonačić uputili su iskrene čestitke Ivani Šutalo na njenom najvećem uspjehu u karijeri, ali i povijesnom rezultatu poželivši joj još ovakvih uspjeha.

Trener Željko Đapić zahvalio se gradonačelniku Andru Vlahušiću i zamjenici Tatjani Šimac Bonačić na svesrdnoj podršci. Đapić je istaknuo i kako se nada i daljnjoj uspješnoj suradnji i podršci od strane Grada Dubrovnika jer kako kaže Ivana Šutalo je siguran kandidat za Olimpijske igre.

Gradonačelnik Vlahušić je kazao kako će Grad Dubrovnik kroz Dubrovački savez športova nastaviti razvijati programe i kriterije kako bi se sportašima koji djeluju u pojedinačnim sportovima još više pomoglo s financijskog aspekta.

Podsjetimo, Ivana Šutalo postala je mlađom seniorskom prvakinjom Europe u kategoriji preko 78 kilograma pobjedivši Poljakinju Ann Zalecne, Ukrajinku  Yelyzavet Kalanine i konačno u finalu Turkinju Sebil Akbulut.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)