Input your search keywords and press Enter.

Ekskluzivni paket aranžmani za koncert Justina Biebera

TURISTIČKA AGENCIJA ATLAS OSIGURALA ČETIRI VRSTE PAKETA ZA BELIBERE IZ REGIJE

Odbrojavanje do najiščekivanijeg događaja godine, velikog koncerta Justina Biebera u organizaciji tvrtke MPG, službeno je počelo! Naime, 9. studenog Zagreb će biti stanica svjetske turneje PURPOSE, a upravo će taj koncertni spektakl biti razlog dolaska vojske obožavatelja ove kanadske pop senzacije u Arenu Zagreb. Obožavatelji iz regije mogu odahnuti zahvaljujući ekskluzivnim aranžmanima koji uključuju ulaznice za koncert, organizirani transfer i smještaj u Zagrebu. Posebnost ovih aranžmana je što uključuju i ulaznice za službeni after party koncerta koje nisu dostupne u redovnoj ponudi već su ekskluzivna pogodnost za kupce paketa.
Naime, u samo nekoliko dana nakon najave koncerta prodano je više tisuća ulaznica, a službeni partner koncerta, turistička agencija Atlas, pobrinula se da i obožavatelji iz drugih hrvatskih gradova i regije mogu bezbrižno početi planirati odlazak u Zagreb i uživati u nastupu svog idola. Tako je Atlas pripremio ekskluzivnu ponudu službenih paket aranžmana koji uključuju standardne ulaznice ili Vip Lounge ulaznice, smještaj ili organizirane autobusne transfere iz Rijeke, Osijeka, Splita i Dubrovnika i Slovenije, Arena Centar kartice za popust i brojne druge pogodnosti, ovisno o vrsti paketa.
„Ponosni smo partner ovog jedinstvenog događanja u Zagrebu. Iznimno nam je drago što možemo pružiti priliku svim obožavateljima Justina Biebera iz cijele zemlje i regije da uživaju u tom posebnom iskustvu i pritom posjete hrvatsku metropolu koja se u posljednje vrijeme sve češće nalazi na mapi nezaobilaznih turističkih destinacija. Za Justinov koncert osigurali smo četiri različita paketa kako bi svi Beliberi pronašli nešto što im odgovara i bezbrižno se prepustili uživanju u nastupu“ – izjavio je Tomislav Matija Varga, predsjednik Uprave Atlasa.
Posebnost ovih aranžmana je što uključuju i ulaznice za službeni after party koncerta koje nisu dostupne u redovnoj ponudi već su ekskluzivna pogodnost za kupce paketa. Također, za Atlasove goste bit će i posebno organiziran ulaz na koncert u Arenu Zagreb.
Cijene navedenih paket aranžmana kreću se od 1.095,00 kn do 16.999,00 kn, a kupiti se mogu na prodajnim mjestima turističke agencije Atlas.

Ivana Čabraja
www.xoxo.hr

ATLAS # Purpose Package 1 JUSTIN BIEBER SUPER FAN PACKAGE EUR.doc

ATLAS # Purpose Package 1 JUSTIN BIEBER SUPER FAN PACKAGE KN doc.docx.do…

ATLAS # Purpose Package 2 JUSTIN BIEBER SUPER FAN PACKAGE KN doc.docx.do…

ATLAS # Purpose Package 3 JUSTIN BIEBER SUPER FAN VIP PACKAGE EUR.doc

ATLAS # Purpose Package 3 JUSTIN BIEBER SUPER FAN VIP PACKAGE KN doc.doc…

ATLAS # Purpose Package 4 JUSTIN BIEBER ULTIMATE FAN VIP PACKAGE EUR.doc…

ATLAS # Purpose Package 4 JUSTIN BIEBER ULTIMATE FAN VIP PACKAGE KN doc….

ATLAS # Purpose Package 2 JUSTIN BIEBER SUPER FAN PACKAGE EUR.doc

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *