Input your search keywords and press Enter.

Ekonomska i trgovačka škola postala službeni partner Europske komisije u obilježavanju Europskog tjedna strukovnog obrazovanja

Iz Ekonomske i trgovačke škole javljaju kako je škola postala službeni partner Europske komisije u organizaciji Europskog tjedna strukovnog obrazovanja koji će se ove godine obilježavati od 16. do 20. svibnja.
Riječ je o projektu koji je Europska komisija prvi put pokrenula 2016. godine s ciljem promoviranja i podizanja na višu razinu strukovnog obrazovanja u zemljama Europske unije.
Ekonomska i trgovačka škola jedina je strukovna škola na području Dubrovačko-neretvanske županije koja aktivno od samog početka sudjeluje u ovom projektu.
Za obilježavanje 6. tjedna strukovnog obrazovanja ove su godine prijavili dva ključna događanja zbog čega ih je Europska komisija uvrstila u svoj službeni program i evidentirala na svojoj interaktivnoj mapi.
S ponosom ističu da se radi o Sajmu vježbeničkih tvrtki i predstavljanju GLOBE projekta o održivom razvoju i očuvanju okoliša.

https://ec.europa.eu/social/vocational-skills-week/index_en

https://ec.europa.eu/social/vocational-skills-week/register-your-event/events/greenblue-day-schools-globe-project-about-sustainable-goals-cicular-economy-and-safe-environment_en

https://ec.europa.eu/social/vocational-skills-week/register-your-event/events/students-training-firms-fair_en

 

Suzana Đurđević, ravnateljica
EKONOMSKA I TRGOVAČKA ŠKOLA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)