Input your search keywords and press Enter.

Eko tribina: Debata o svemu

Debata o svemu treća je manifestacija u ciklusu obrađivanja različite tematike te pitanja i problema mladih.

Javna tribina održava se 23. travnja u Klubu mladih Orlando s početkom u 16h. Naziv je “5o shades of green”, a riječ je o ekološkoj tematici sa svrhom dizanja svijesti o rastućim posljedicama zagađenja okoliša i naglaskom na problematici lokalne zajednice. Govorit će se i o mogućnostima i smjerovima u kojima bi trebali ići da okoliš učinimo što zdravijim, prirodnijim te ugodnijim za boravak.

Tribina je dio ekološkog programa kojim Udruga mladih Orlando obilježava Dan planeta Zemlje, a sastoji se od aktivnosti čišćenja okruga Stare bolnice i parka Gradac kroz “Zelenu čistku”, projekcije ekološkog dokumentarnog filma, spomenute tribine, amatersko-sportskih aktivnosti te foto-izložbe iste tematike. Za one koji žele sujjelovati u Zelenoj Čistci koja se održava isti dan od 8h ili drugim popratnim aktivnostima mogu se putem maila: klub_umo@yahoo.com prijaviti za sudjelovanje.

Tribinu će moderirati Nikša Glavić dr. sc. a organiziraju je udruge za mlade: Maro i Baro preko svog glavnog projekta“INFORMADUR – Informativni centar za mlade grada Dubrovnika”, Studentski katolički centar Dubrovnik – SKAC_Du i Udruga mladih Orlando, uz podršku Grada Dubrovnika i Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, kojima se organizatori ovim putem zahvaljuju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)