Input your search keywords and press Enter.

Ekipa Preko bare pobjednici Jadranskih igara u Mlinima

U nedjelju 2. kolovoza u mjestu Mlini održane su kvalifikacije Jadranskih igara u organizaciji Općine Župa dubrovačka i agencije Adria events.

Pobjednici igara su ekipa Preko bare, koji su na istom mjestu slavili i prošlog ljeta u odličnoj atmosferi pred mnogobrojnom publikom.

Plivalište Gusar u Mlinima u nedjelju je ugostilo naše natjecanje na kojem je snage odmjerilo sedam ekipa – Župaho Sambastico (Župa dubrovačka), Tin i Ekipa (Dubrovnik), Di su pare (Župa dubrovačka), Malci (Mlini), Dubrovnik run (Dubrovnik), Maritimi (Župa dubrovačka) i Preko bare (Župa dubrovačka). Ekipe su odmjerile snage u igrama leteći vaterpolo, utrka bačvi, mošarka i potezanje konopa.

O pobjedniku je i ovog puta presudila posljednja igra, potezanje konopa, u kojoj su slavili ukupni pobjednici igara, ekipa Preko bare s osvojena 43 boda. Jedini lošiji nastup ova je ekipa imala u igri utrka bačvi gdje su osvojili 4 boda, dok su ostale igre odradili bez grešaka i poteškoća. Inače, ova je ekipa pobjedila i prošle godine, a ovogodišnjom su se pobjedom plasirali u polufinale na Korčulu koje je na rasporedu 11. kolovoza. Drugoplasirana je s osvojena 33 boda bila ekipa Maritimi, a trećeplasirana s ukupno 32 boda ekipa Dubrovnik run iz Dubrovnika.

Plivalište Gusar i ovog je puta bilo popunjeno do kraja. Posjetitelji su najviše uživali gledajući male nezgode koje su se natjecateljima događale u igri mošarka, a najviše su navijali za vrijeme posljednje igre koja je bila itekako napeta i zanimljiva kako za njih, tako i za same natjecatelje. Osim seniora, u Mlinima se natjecalo i šest juniorskih ekipa, a najboljom juniorskom ekipom pokazali su se klinci simpatičnog naziva ekipe – Spiralne patate.

Nakon igara u Mlinima, karavana nakratko napušta Hrvatsku i putuje put Crne Gore gdje će se održati dva polufinala i veliko crnogorsko finale na kojem ćemo saznati ime još jednog međunarodnog predstavnika, koji će se u rujnu natjecati na Međunarodnom polufinalu u Rijeci.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.