Input your search keywords and press Enter.

Edukacije “Ruralni turizam u digitalnoj današnjici” i “Web stranica i internet oglašavanje”

Agroturizam Konavle 1. i 2. ožujka 2019.g. u samostanu sv. Vlaha u Pridvorju, s početkom u 18:00 sati organizira edukacije na temu: „Ruralni turizam u digitalnoj današnjici“. Edukacije će održati stručnjak za online marketing Miho Karlić.

U petak 1. ožujka 2019. tema predavanja je „Web stranica i internet oglašavanje“ dok će se u subotu 2. ožujka 2019. predavač posvetiti društvenim mrežama u promociji agroturističkog proizvoda. Stoga se pozivaju svi, iznajmljivači smještaja kao i oni koji nude svoje proizvode i usluge putem interneta ili bi to željeli, da dođu na predavanja.

Navedene dvije edukacije dio su ciklusa edukacija koje Agroturizam Konavle u suradnji s ministarstvom turizma provodi u sklopu projekta: „Ulaganje u nove vještine i znanja ključ uspjeha u razvoju destinacije izvrsnosti ruralnog turizma“ s ciljem podizanja razina specifičnih znanja i vještina.

Projektom se želi doprinijeti edukaciji poduzetnika ruralnog turizma i potencijalnim poduzetnicima koji će svojim primjerom i uspješnim poslovanjem doprinijeti daljnjem razvoju ruralnog turizma u Konavlima i ostalim područjima Dubrovačko-neretvanske županije.

Edukacije su otvorenog tipa namjenjene svima, a prvenstveno aktualnim i potencijalnim vlasnicima OPG-a i malih poslovnih subjekata. Za sve sudionike edukacije su besplatne, no kako je broj sudionika na pojedinim predavanjima ograničen obavezno je potvrditi dolazak putm e-maila: ured@agroturizam-konavle.hr

Agroturizam Konavle,

Jelena Gale Pregelj, administrativni tajnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)