Input your search keywords and press Enter.

Dubrovačka udruga Sve ostalo je glazba i Zaklada Caboga Stiftung nastavljaju suradnju te u jednom od najljepše očuvanih i jednom od rijetkih restauriranih dubrovačkih ljetnikovaca, Ljetnikovcu Bunić Kaboga, najavljuju glazbeno scenski triptih Perivoj od muzike.

Prvi dio triptiha Trio na taraci održat će se u subotu 8. kolovoza, zatim 10. kolovoza slijedi Dubrovnik Salon na engleskom jeziku. Posljednji dio triptiha, Na saloči gospada Kaboge održat će se 13. kolovoza. Sve izvedbe počinju u 19:30. U sklopu programa nastupit će dubrovačke glazbenice Andrea Dizdar, Vedrana Dizdar, Ana Dražinić, Nastasja Palčok te Ivana Jelača, koja je ujedno i umjetnička voditeljica cjelokupnog programa. Na repertoaru su djela L. Sorkočevića, J. Haydna, W.A.Mozarta, C.W. Glucka i L. van Beethovena, a uz glazbu, kroz ljetnikovac i njegovu povijest, posjetitelje će provesti voditelj Marojica Bijelić.

Za sve posjetitelje organiziran je prijevoz Libertasovim autobusom, koji na dan izvedbe polazi s Pila u 19 sati, a iz Kaboge se vraća u 21:30. Zbog ograničenog broja posjetitelja, potrebno je svoj dolazak najaviti na mail: info@bunic-kaboga.hr ili na mob.091/5040653.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.