Input your search keywords and press Enter.

Dvodnevni glazbeno-edukativni program koji će se11. i 12. prosinca 2015. održati u Lazaretima u sklopu pripreme kandidature Dubrovnika za Europsku prijestolnicu kulture 2020. obuhvatit će koncertni performans benda “Šumovi protiv valova” i dvije glazbene radionice.

Audiovizualni performans benda „Šumovi protiv valova“ održat će se u petak, 11. prosinca 2015. s početkom u 22 sata. U svojoj glazbispajaju duh starih analognih kraut rock vremena s digitalnom postmodernom baš poput velikih svjetskih zvijezda tog žanra.

U subotu, 12. prosinca 2015. uslijedit će glazbene radionice u Lazaretima. Prvu radionicu, s početkom u 10 sati vodit ćeupravo članovi benda „Šumovi protiv valova“ Hrvoje Nikšić, Ivan Čadeš i Hrvoje Radnić, koji će prezentirati analogne instrumente – prvenstveno modulatore, sintisajzere, ili objedinjeno modularne synthove i pripadajuću tehnologiju koja se koristi od sredine 60-tih pa sve do danas. Nakon kratke pauze, održat će se i druga radionica koju će od 16 sati voditi Alan Polzer, a otvorit će i raspravu na temu “O muzici – strukture – trening uha – metodika”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)