Input your search keywords and press Enter.

DURA: “Kako postići i održati profitabilno poslovanje“

BESPLATNA RADIONICA

“KAKO POSTIĆI I ODRŽATI PROFITABILNO POSLOVANJE ?”

Stvoriti i održati profitabilno poslovanje imperativ je svakog poduzetnika. Važno je znati procijenili isplativost nekih budućih projekata. Da biste očuvali profitabilnost i likvidnost treba znati kako upravljati njima, uzimajući u obzir čimbenike utjecaja i specifičnosti vaše djelatnosti.

Želite li naučili kako:

· Kako stvoriti zadovoljavajuću profitabilnost?

· Kako je sačuvati ?

· Na koji način je povećati?

· Kako njome upravljati ?

· Kako izbjeći blokadu računa i ostati likvidan ?

 

prijavite se na radionicu “Kako postići i održati profitabilno poslovanje ?” koju za Vas organizira DURA u okviru Startup akademije. Radionica će se održati u subotu 27. travnja 2024. godine u prostorijama DURA-e, na adresi Branitelja Dubrovnika 15, 20 000 Dubrovnik s početkom u 9 sati. Radionica će trajati do 17 sati.

Na radionici ćete učiti na temelju primjera iz poslovne prakse o:

· profitabilnosti i utjecaju prodajnih cijena na nju

· projekciji bruto marže i simulaciji profitabilnosti

· projekciji i upravljanju prihodima, troškovima i likvidnošću

· simulaciji novčanog toka (priliva i odliva novca s računa)

· kako na jednostavan način mjesečno pratiti vlastito poslovanje i profitabilnost

· kako izračunati broj potrebnih djelatnika obzirom na obim poslovanja i prihode

· kako izraditi vlastiti sustav motivacije djelatnika i dodatno pozitivno utjecati na profitabilnost

 

Ako niste sigurni u odgovore na ova i brojna druga pitanja, ovo je odlična edukacija za Vas. Dobit ćete odgovore na pitanja na razumljiv i jednostavan način. Cilj je da polaznici savladaju osnove praćenja vlastitog poslovanja i da nauče upravljati profitabilnošću na različite načine.

Radionica je namijenjena svima, kako početnicima tako i onima koji već posluju, neovisno o kojoj vrsti djelatnosti se radi.

DODATNA POGODNOST: Iskoristite mogućnost postavljanja konkretnih pitanja i riješite probleme vezane uz Vaše poslovanje! Prilikom prijave na radionicu (minimalno 3 dana prije održavanja) možete anonimno postaviti konkretan upit ili iznijeti problem koji vas muči, vezan uz temu radionice. Na radionici ćete dobiti odgovor ili uputu kako problem riješiti.

PREDAVAČICA: Dubravka Lacić, osnivač je i direktor poduzeća BASIS savjetovanje d.o.o. Završila je diplomski studij ekonomije na smjeru Financijski menadžment (stečeno zvanje mag. ekonomije) i stručni dodiplomski studij ekonomije na smjeru računovodstvo i financije.

Kompetencije i znanje stekla je višegodišnjim radom na vodećim pozicijama i sektorima kao i dugogodišnjim poduzetničkim iskustvom.

Njeno profesionalno iskustvo vezano je uz upravljanje funkcijama nabave, prodaje i proizvodnje te kontrolinga poslovanja, vođenje različitih poslovnih projekata, upravljanje robnim markama, dubinske analize poslovanja te različiti proračuni i kalkulacije.

Ovlašteni je procjenitelj i član Hrvatskog društva procjenitelja, dugogodišnji je član Internacionalnog udruženja kontrolera (ICV) i mentor za razvoj poslovanja.

Permanentno stječe nova znanja i zagovornik je cjeloživotnog učenja. Glavna motivacija i cilj rada joj je želja da stečenim znanjima pomogne malim i srednjim tvrtkama u organizaciji i razvoju poslovanja. www.basis-savjetovanje.hr

Prijave za ovu radionicu zaprimaju se putem linka: PRIJAVNICA.

Više informacija možete dobiti putem e-maila mpuljas@dura.hr ili telefona 020/640-271 Broj polaznika ograničen je, stoga požurite!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)