Input your search keywords and press Enter.

DURA: BESPLATNA RADIONICA „CONTENT MARKETING“

Klasični marketing je out, kupci su dnevno bombardirani s više od 5.000 marketinških poruka i više nije jednostavno privući njihovu pozornost.

Content marketing podrazumijeva kreiranje sadržaja kojim ćemo privući posjetitelje, potom pretvaranje posjetitelja u potencijalnog kupca te pretvaranje tog potencijalnog kupca u kupca i na kraju pretvaranje kupca u lojalnog kupca.

Kako bi naučili što je sve potrebno za ostvarivanje ovog procesa za Vas smo u okviru Startup akademije organizirali radionicu “Content marketing”. Radionica će se održati u subotu, 6. svibnja 2022. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15), s početkom u 9:00 sati. Trajanje radionice je 8 sati. Sadržaj predavanja:

· Zašto je content marketing tako bitan za uspješnu prodaju i opstanak na tržištu?

· Što je srž content marketing strategije?

· Kako implementirati content marketing uz što manje novaca?

· Koji su sve formati/kanali content marketinga?

· Savjeti za pisanje bloga.

· Savjeti za pisanje e-book-a.

· Savjeti za izradu infografike.

· Case study – primjeri uspješno objavljenih studija slučaja.

· Webinari – što i kako?

· Računanje ROI-a.

 

PREDAVAČ: ILIJA BRAJKOVIĆ

G. Brajković je godinama aktivan na internetskoj sceni, a posljednjih osam godina se aktivno posvetio digitalnom marketingu. U duši je geek, ali život ga je odnio u nešto u čemu još više uživa. Danas je partner u digitalnoj agenciji Kontra gdje vodi odnose s klijentima i fanovima.

Radio je kao community manager za najpoznatiji hrvatski startup ShoutEm gdje je upravljao zajednicom sastavljenom od korisnika iz svih krajeva svijeta. Nakon toga, radio je s velikim klijentima poput Microsofta Hrvatska, Turističke zajednice Grada Zagreba, Suzukija i Renaulta.

Redoviti je predavač na mnogim konferencijama i seminarima u zemlji i inozemstvu, uvijek među najbolje ocjenjenim predavačima.

Prijave za ovu radionicu se zaprimaju putem: Online: PRIJAVNICE

Više informacija možete dobiti putem maila mpuljas@dura.hr ili na telefon 020/640-271

Požurite, jer broj polaznika je ograničen!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.