Input your search keywords and press Enter.

U ponedjeljak, 30. ožujka kapelan policijske kapelanije sv. Vlaho, don Ivo Borić u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj održao je pokorničko bogoslužje za djelatnike ove ustanove. Ovom prilikom kapelan Borić zahvalio je svim načelnicima policijskih postaja na suradnji i razumijevanju u svojoj službi, te također uputio zahvalu svećenicima spomenutih župa u kojima je proteklih dana sa vjernicima njemu povjerenim na pastoralnu brigu, služio misu. Svim vjernicima i ljudima dobre volje zaželio je sretne i blagoslovljene uskrsne blagdane.

U korizmenom vremenu u kojem se vjernici prisjećaju Isusove žrtve na križu koju je on podnio za ljude, i kao pripravu za najveći kršćansku blagdan Uskrs, kapelan Borić je održao prigodne duhovne nagovore u Postaji pomorske policije Dubrovnik, Postaji prometne policije Dubrovnik, Interventnoj jedinici policije i Policijskoj postaji Ston.

Uoči Cvjetnice u subotu, 28. ožujka u župi Bagalović organiziran je križni put i misa za djelatnike policijskih postaja Metković i Ploče na koje se odazvao veliki broj djelatnika. Na sam blagdan Cvjetnice policijski službenici su se okupili i na misi u župi Presvetog Trojstva na Grudi u Konavlima.

Angelina Tadić
voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije