Input your search keywords and press Enter.

“Dubrovnik za Afriku: Kap vode – ocean ljubavi”

Uspješno završena humanitarna akcija

Nakon nešto manje od godinu dana, Župa sv. Mihajla uspješno je završila humanitarnu akciju “Dubrovnik za Afriku: Kap vode – ocean ljubavi”. Prikupljeno je svih 30.000 eura, koji će se utrošiti za izgradnju velikog vodoopskrbnog sustava u selima Župe sv. Franje Asiškog u Monduli Juu gdje djeluje hrvatski misionar pater Tomislav Mesić.

Župa sv. Mihajla zahvaljuje svima koji su sudjelovali, ponajprije Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Gradu Dubrovniku, medijskom partneru Dubrovačkoj televiziji, kao i svim drugim medijima koji su redovito pratili i javnost izvještavali o tijeku akcije. Hvala i Zračnoj luci Dubrovnik, kao i svim drugim tvrtkama i pojedincima koji su se uključili, a posebno svim dragim sugrađanima koji su svih ovih proteklih mjeseci, iz tjedna u tjedan nesebično izdvajali kako bi se što prije prikupio potreban iznos.

Vodoopskrbni sustav od smrti će spasiti siromašno stanovništvo na sjeveru Tanzanije koje se mjesecima bori s velikim sušama i bolestima (tifus, dizenterija i malarija), a koje svakodnevno odnose veliki broj ljudskih života, poglavito djece.

U Dubrovniku, 22.10.2017., na Svjetski dan misija
Župa sv. Mihajla, Dubrovnik

Dodatci:

1. Promotivni spot: https://www.youtube.com/watch?v=BPB8CcPAP7U
2. Više o akciji: https://www.youtube.com/watch?v=4OmtjUgvWx8
3. Više informacija: https://www.facebook.com/dubrovnikzaafriku/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)