Input your search keywords and press Enter.

Kolekcija obogaćena trinaestom nagradom

Promotivni film dubrovačke turističke zajednice „Dubrovnik & Time“ osvojio je još jednu prestižnu nagradu i to na devetom festivalu „ART &TOUR „ u portugalskom gradu Vila Nova de Gaia, održanom od 19. do 22. listopada. Naš video osvojio je drugo mjesto u kategoriji turističkh odredišta , odnosno gradskih turističkih filmova. Ukupno je u međunarodnoj konkurenciji na ovom festivalu sudjelovalo 301 filmova iz 52 zemlje.

ART & TUR Festival 2016. godine kroz svoje deveto izdanje predstavio je najbolje turističke promotivne filmove iz mnogih zemalja svijeta. ART & TUR Festival prikazuje filmove u više kategorija – Destinacije; Kulturni turizam; Enologija i turizam; Ruralni turizam; Avantura, Ekspedicije i putovanja; Golf turizam; Vjerski turizam; Eko-turizam i turizam temeljen na prirodi; Zdravstveni turizam, Wellness i SPA; Gastronomija; Hoteli i Međunarodni turizam. Najbolji film nagrađen je glavnom nagradom – Zlatni pijetao koju je u međuradnoj konkurenciji dobio film „Turkey- Home of Turquise“. Također su dodijeljene nagrade najboljim filmovima u svakoj kategoriji. Dubrovnik & Time dobio je drugu nagradu u kategoriji turističkih odredišta – gradski turistički filmovi.
Glavni cilj festivala jest promicanje kreativnosti u turizmu, te je sadržaj ART & TUR festivala obogaćen događanjima komplementarnima filmu, kao što su radionice, simpoziji i fotografske izložbe.

Ovo je ukupno trinaesta nagrada promotivnom filmu TZ grada Dubrovnika „Dubrovnik and Time“ , koji je snimljen u produkciji BALDUČI FILMA Zagreb i režiji Herve Tirmarchea.

Jelka Tepšić
Voditeljica Odjela za komunikacijske taktike
TZ grada Dubrovnika

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *